Quality Maquette kan met trots melden dat momenteel de laatste hand wordt gelegd aan een maquette van het project Bergresort te Winterberg voor een nieuwe opdrachtgever Upland Invest GmbH uit Duitsland. Nadat Upland Invest GmbH Quality Maquette op internet had gevonden heeft er een telefonisch contact plaats gevonden.
Vanaf het eerste moment was er een wederzijds vertrouwen en werd de opdracht voor het realiseren van een 1:100 maquette aan Quality Maquette gegund. Upland Invest GmbH heeft een kleinschalig nieuwbouwproject met 28 luxueuze appartementen gelegen in Duitsland aan de rand van de plaats winterberg (Hochsauerland) ontwikkeld. Het complex bestaat uit 4 gebouwen met elk 7 appartementen, verdeeld over 4 lagen, met op de bovenste verdieping een riant penthouse.

Prijzen van een 3-kamer-appartement vanaf € 99.900,- excl. btw De verkoop vanuit Nederland wordt uitgevoerd door Dop Makelaars te Lelystad Voor meer informatie bezoek de projectwebsite:

Klik hier

Bekijk de foto’s van het project:

Klik hier

Om ons te volgen:

  • facebook
  • Twitter
  • linkedin

Facebook