QMAQELIJK TOCH?

Het is niemand ontgaan: de woningmarkt verkeert in zwaar weer en dat raakt ons allemaal.

Hoewel de gemiddelde makelaar ‘steen en been klaagt’ dat de woningmarkt is ingestort, is het een feit dat een substantieel deel van de nieuwbouwwoningen nog steeds wordt verkocht. Van een stilstand is dus geen sprake. Het is echter de kunst om de potentiële koper warm te maken voor één van uw projecten. Wij kunnen u daarbij helpen.

Met een maquette van een woning, project of buurt bent u in staat om op een gelijkwaardig niveau met uw potentiële koper te communiceren. Onderzoek toont aan dat een project met een maquette hoger ‘scoort’ in beleving en waardering dan een concurrerend plan zonder maquette. Dit vertaalt zich direct naar een beter verkoopresultaat.

Quality Maquette levert uw maquette. Snel, scherp en in zeer hoge kwaliteit. Hoe kan dat? Quality Maquette is een nieuwe, jonge onderneming voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van maquettebouw. De broers Van Westen zijn opgeleid door het voormalige Rienderhoff Maquettes en hebben zijn bewezen werkwijze vertaald naar de techniek van vandaag. Qmaqelijk toch?

In deze dagen wordt voor maquettebouw veel naar buitenlandse aanbieders gekeken. Deze zouden goedkoper zijn? Wij staan voor u klaar met een zeer scherpe offerte, een prachtig product met een snelle levertijd.

over QM17.57.44

 

  • facebook
  • Twitter
  • linkedin

Facebook